Over Ons

Op korting-couponcode.nl vind je vele gratis kortingsbonnen die je direct kunt gebruiken. De kortingsbonnen geven je recht op producten bij webshops en bij winkels bij jou in de buurt. Regelmatig plaatsen wij nieuwe kortingsbonnen online, dus het is aan te raden om regelmatig terug te komen op deze website.

Je kunt uiteraard zelf kiezen van welke kortingsbonnen je gebruik maakt. Je kunt zelfs filteren op winkel en categorie. Zoek je dus alleen kortingscodes van een bepaalde winkel dan is dit mogelijk. Ook wanneer je alleen kortingscodes wilt zien voor bijvoorbeeld elektronica of mode dan is dit een optie. Heb je een kortingsbon gevonden die je aanspreekt dan kun je de kortingscode gebruiken bij het afrekenen in de betreffende webshop.

Als je nog vragen hebt of suggesties – bijvoorbeeld voor een leuke webshop – dan kun je ons bereiken door ons contactformulier in te vullen. Wij proberen alle mails binnen 48 uur te beantwoorden.  We kunnen echter niet garanderen dat alle e-mails ook echt binnen 48 uur beantwoord zijn. Nogmaals willen we benadrukken dat korting-couponcode.nl alleen acties plaatst, wij bedenken zelf geen acties. Voor alle acties op korting-couponcode.nl gelden de voorwaarden van de aanbieder. Heb je inhoudelijke vragen dan zul je deze ook voor moeten leggen aan de webshop waar je de bestelling gaat plaatsen.

Omdat kortingen niet zijn om alleen zelf van te genieten, maar ook om te delen met anderen, is het mogelijk om de kortingscodes door te geven aan mensen van wie jij denkt dat ze iets aan de code hebben. Je kunt de code versturen per e-mail, maar ook op je Facebook of Twitter account zetten. Zo help je ook anderen aan de beste kortingen.

Het is ons doel om gezien te worden als een professionele kortingswebsite. Wij zullen de website zo actueel mogelijk houden door de meest recente kortingscodes toe te voegen. Wij zullen er ook voor zorgen dat er geen acties te vinden zijn op de site die niet meer geldig zijn, om zo teleurstelling te voorkomen.

Korting-couponcode.nl is een concept van Mkbconnect.net.

Voor meer informatie kun je kijken op www.mkbconnect.net.