Disclaimer

De inhoud van www.korting-couponcode.nl is met de grootste zorg samengesteld. Het zou echter kunnen dat ondanks deze zorgvuldigheid toch onjuistheden staan vermeld in de teksten. De website korting-couponcode.nl kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die het gevolg is van onjuistheden op de website.

Daarnaast is korting-couponcode.nl geen verkoper, er wordt alleen doorverwezen naar producten en diensten van andere aanbieders. Bij de aanschaf van één of meerdere producten of diensten gelden de voorwaarden die de betreffende aanbieder stelt. Korting-couponcode.nl heeft verder op geen enkele manier contact met de verkoopafdelingen van de genoemde bedrijven en zal dus ook niet bemiddelen wanneer er problemen ontstaan bij de aanschaf van één van de producten of diensten die op korting-couponcode.nl vermeld staan.

Wanneer u informatie wilt gebruiken die afkomstig is van korting-couponcode.nl dan zult u hiervoor voorafgaand aan het gebruiken van de informatie schriftelijke toestemming van ons moeten krijgen. Heeft u vragen over onze website en de informatie die hierop te vinden is, neem dan contact met ons op. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier dat elders op de website te vinden is.

Heeft u klachten over korting-couponcode.nl dan zult u deze schriftelijk per e-mail aan ons door moeten geven. Verstrek hierbij altijd uw volledige naam en adresgegevens inclusief een duidelijke omschrijving van de klacht die u heeft. Wij zullen alle klachten binnen veertien werkdagen in behandeling nemen. Uiteraard nemen wij contact met u op over de nadere afhandeling van de ingediende klacht.

Copyright © 2011 – korting-couponcode.nl – MKBConnect.net